Vinzaglio Double heigh

Elegant accommodation in the central corso Vinzaglio, with an “L” shaped terrace and breathtaking views over the city. The couple who buy it wants vast, bright and neutral spaces to fill them with furniture and memories of a lifetime.

Scroll down to Discover

The project


Stilò designs an immense living area, full of natural light; it widens the volume of the living room up to the roof, creating a double height that also allows the attic to be lit. The attic has been completely renovated with fine floors and finishes, with many walk-in closets and comfortable spaces for relaxation.

Custom-designed metal and wood furnishings allow each space to be adapted to the specific needs of the property.

  • Address Torino, 2014
  • CategoryHousing
  • Credits Project and Work Supervision: Stilò ArchitettiPhotos: Lucio Beltrami